Producten voor hancocks snoepgoed (2)

Frambozen Eenden

Frambozen Eenden

Enkele lekkernijen om met vrienden aan het einde van een maaltijd van te genieten!
Cacao-extracten

Cacao-extracten

(Theobroma cacao-extract) Met een historische expertise in de selectie van cacaobonen van oorsprong (Ivoorkust, Venezuela, enz.) ontwikkelen en produceren we complete lijnen van cacao-extracten met aromatische en fysisch-chemische profielen die gericht zijn op de eisen van elke markt. Onze vaardigheden, opgedaan in samenwerking met cacaoproducenten, stellen ons in staat om een gepersonaliseerd antwoord te bieden, aangepast aan de technologische, regelgevende en marketingbeperkingen van de projecten van onze klanten. Extractie met vluchtige oplosmiddelen: concrete en absolute cacao. Extractie met ethylalcohol: oleoresines en cacao-extracten van verschillende concentraties. Zachte extractie met ethylalcohol: cacao-infusies. Alcoholische distillatie: cacao-alcoholaten.